Banner

Wie wij zijn

Specialist in orale microbiologie en waterdiagnostiek

Met meer dan 29 jaar ervaring met klinische diagnostische testen en meer dan 18 jaar ervaring met waterdiagnostiek in de mondzorgpraktijk staat LabOral voor betrouwbare diagnostiek van orale infecties en waterkwaliteit. Het team van LabOral bestaat uit deskundige professionals met jarenlange ervaring in de tandheelkunde. Door de jaren heen heeft LabOral meer dan 500.000 samples geanalyseerd en therapie-adviezen gegeven. De therapie-adviezen zijn medisch verantwoord en altijd gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. 

U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan testen, informatiemateriaal en de mogelijkheid om telefonisch te overleggen met een microbioloog, parodontoloog en implantoloog. Daarnaast hebben wij een breed aanbod workshops maar bieden wij ook de mogelijkheid de workshop op locatie te organiseren, bijvoorbeeld bij u in de praktijk.

Laboratorium

Ons geaccrediteerde laboratorium is gevestigd in het VU Medisch Centrum in Amsterdam. 

Ons laboratorium is specialist op het gebied van innovatieve, moleculaire microbiologische detectietechnieken voor infectieziekten en in het ontwikkelen en uitvoeren van moleculaire analyses ten behoeve van complexe, bacteriologische niches.

Team
 • Prof. dr. Edwin Winkel
  Parodontoloog, Implantoloog
 • Prof. dr. Arie Jan van Winkelhoff
  Microbioloog
 • Angelique van Rooijen
  Office Manager
 • Eleanore van Wermeskerken
  Mondhygiƫnist